Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
   Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului- produselor. 
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Plata transportului pentru retur o va suporta cumparatorul .
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

   Daca din motive diverse, produsul achizitionat nu este identic cu cel pe care doriti sa-l schimbati pe masina, nu montati, nu aduceti modificari piesei primite pentru a fi montata pe masina si nici nu folositi componente din piesa primita, daca doriti sa efectuati returul .

    Pentru a face returul de marfa prin curier, sunt necesare urmatoarele :

     1. sa ambalati produsul in alta cutie, pentru a proteja ambalajul original

     2. sa etichetati pachetul cu expeditor si destinatar

     3. sa predati coletul 

     4. nu aveti transport de platit (specificati la curier, cu plata transportului la destinatar S.C RentPrestCom S.R.L  ) si nici nu cereti ramburs.  ( Detalii : Daca produsul este trimis in Garantie sau am trimis o comanda/produs gresit din eroarea noastra platim noi transportul pentru retur , daca renuntati la cumparare sau ati facut o comanda gresita transportul retur va trebui sa il suportati d-stra . ) 

     5. puneti in colet un bilet cu contul d-stra bancar (in format IBAN din 24 de caractere) si Numele complet al detinatorului (sau puteti sa ne transmiteti si pe email aceste date : automartinpadureni@gmail.com), pentru a plati contravaloarea de retur 

   Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur si doar in contul bancar al cumparatorului (sau al unui apropiat al acestuia) . 

   Adresa returnari:

   S.C RentPrestCom S.R.L 

   Str. Tudor Vladimirescu, nr. 4A, oras Chisineu Cris, judetul Arad, cod postal 315100

   Tel: 0759406423

    In cazul comenzilor care au beneficiat de livrare gratuita si ulterior sunt returnate partial (valoarea comenzii scade sub valoarea de gratuitate livrare) sau total, din diverse motive neimputabile vanzatorului(ex.achizitionare produse pe propria raspundere, fara a pune la dispozitiei vanzatorului date despre masina(inclusiv serie de sasiu/VIN), date de identificare comunicate eronat catre vanzator, modificari aduse masinii fata de varianta de constructie si care nu sunt aduse la cunostinta vanzatorului), taxa de livrare acordata initial cu titlu gratuit, este suportata de client.

   S.C. RentPrestCom S.R.L NU accepta retur la :

      - Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice
      - Produsele care nu se afla in ambalajul original in care au fost livrate
      - Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
      - Produsele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
      - Produsele de origine comandate gresit deoarece cumparatorul nu a pus la dispozitie datele de identificare ale autovehiculului si seria de sasiu sau aceastea au fost comunicate eronat.
      - Produsele comandate prin comenzi speciale, externe (Pe pagina de produs este specificata mentiunea "La comanda")
      - Lichide auto (uleiuri motor, transmisie, lichid frana, etc.)
Powered by
By expertAcounts.com